Διημερίδα στη Λαμία με θέμα: Η αποτελεσματικότητα των διυπηρεσιακών συνεργασιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 21:31 Διημερίδα στη Λαμία με θέμα: Η αποτελεσματικότητα των διυπηρεσιακών συνεργασιών

Στα πλαίσια της αποτελεσματικής & αποδοτικότερης συνεργασίας των Κοινωνικοπρονοιακών Δομών, που δρουν στο Νομό Φθιώτιδας και αφορούν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, Άτομα με Αναπηρία & Ηλικιωμένους, η εταιρεία ΑΜΚΕΤΑ « Παρέμβαση » - που υλοποιεί 20 προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι»- διοργανώνει επιστημονική Διημερίδα με θέμα :
«Κοινωνικοπρονοιακές Δομές Νομού Φθιώτιδας : Η αποτελεσματικότητα των διυπηρεσιακών συνεργασιών ».
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων ( Λεωνίδου 9-11 ), την Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

Στα πλαίσια αυτά θα επιθυμούσαμε, όποιος φορέας, Δημοσίου ή Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα , δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών και επιθυμεί να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας , τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις του, να έρθει σε επαφή με :
ΑΜΚΕΤΑ «Παρέμβαση», Λεωνίδου 9-11, Τηλ. : 2231066526
Fax: 2231066527, e– mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Πληρ.: κ. Αθηνά Καζανή

Καταληκτική Ημερομηνία Συμμετοχής : Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προσαρμοσμένη αναζήτηση