Δείτε Φωτογραφίες από την Έκθεση Ακουαρέλας του ΣΚΕΤΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 17:25 Δείτε Φωτογραφίες από την Έκθεση Ακουαρέλας του ΣΚΕΤΚΕ

Τρεις μικρές αίθουσες με πλούσιες…προτάσεις! «ταξίδι» στοκ κόσμο της Υδατογραφίας με πάρα πολλά μικρά και μεγάλα έργα μπορεί να δει κανείς στην Παλιά Δημοτική Αγορά στα πλαίσια της έκθεσης Ακουαρέλας 21 καλλιτεχνών του ΣΚΕΤΚΕ.

Η ακουαρέλα είναι η αγαπημένη τεχνοτροπία των καλλιτεχνών που προτιμούν τα «δύσκολα». Αν σκεφτεί κανείς ότι μια απλή σταγόνα μπορεί να «καταστρέψει» ατελείωτες ώρες ζωγραφιάς, μπορεί εύκολα να αναλογιστεί τη δυσκολία. Όμως στη συγκεκριμένη έκθεση δεν «χαίρεται» κανείς μόνο την ικανότητα χειρισμού της υδατογραφίας, αλλά και της «εικόνας».

Δεν μπορείς να μην προσέξεις την προσωπογραφία του Ρίζου, τα «εσώρουχά» της Σοφίας, το σκέρτσο της γυμνής κοπέλας του Κοντογιώργου και άλλα πολλά.
Η έκθεση φιλοξενείτε στην Παλιά Δημοτική Αγορά που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και 16 Νοεμβρίου 2014.


Συμμετέχουν:
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΥ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΖΙΩΓΑ ΜΑΝΙΑ, ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΤΑ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΜΑΡΘΑ, MΕΛΗ ΕΛΛΗ, ΜΗΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΙΑΤΖΙΝΙ ΜΑΡΤΑ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΛΛΙΑ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΒΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΙΔΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΡΩΓΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από Τρίτη έως Παρασκευή 18.00-21.30 και Σάββατο 10.30-13.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972607887
Είσοδος ελεύθερη

 

 


 


















 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση