Απόψε τρέχουμε τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:34 Απόψε τρέχουμε τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό!

3ο SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2»!

Ο 3ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» επιστρέφει σήμερα για να γεμίσει το κέντρο της πόλης μικρούς και μεγάλους Άγιο - Βασίληδες για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

«Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς. Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι, για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείο Θηλέων.»

Η διαδρομή του 3ου SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους!

Στην έναρξη και στη λήξη του Αγώνα θα υπάρχουν κουμπαράδες για να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση και ένα κόκκινο σκουφάκι για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε…γιατί τρέχει ο Άγιος Βασίλης!

Στη γιορτή που θα ακολουθήσει στην πλατεία Πάρκου συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα τα Γυμναστήρια «Make the step dance lab» και «Λιτοπούλου team», ο Φιλογυμναστικός Σύλλογος Λαμίας «ΝΙΚΗ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης με παραδοσιακά κάλαντα, ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμίας «ΑΡΙΑΔΝΗ» με χορούς της Μακεδονίας και το «Εργαστήριο Πολιτισμού Λαμίας» με χορούς της Καστοριάς.

«Λατρεύω Λαμία Λ2» σημαίνει:

αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία.

Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί,

ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 22310 20767 (απογευματινές ώρες) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

2ο SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2»

1ο SantaRunkids «Λατρεύω Λαμία Λ2»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση