Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Όμιλος "Χορόπολις" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 10:11 Ο Όμιλος "Χορόπολις" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Χορού και πολιτισμού Λαμίας “Χορόπολις” την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Κτήμα «Πασιάκου» σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά του ομίλου άνοιξαν την εκδήλωση χορεύοντας και τραγουδώντας, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά και τα παρευρισκόμενα μέλη, χορευτές και φίλους.

Ο πρόεδρος του ομίλου στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε "Είναι χρέος μας να διατηρήσουμε με ευλάβεια την μεγάλη κληρονομιά της παιδείας και του ήθους που διδάσκει απλόχερα ο λαϊκός πολιτισμός".

Η καταπληκτική ορχήστρα του Ηλία Πλαστήρα, η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το καλό φαγητό, τα τσιπουράκια και το κρασάκι έδωσαν ξεχωριστή νότα στο όμορφο κυριακάτικο μεσημέρι και απογείωσαν το γλέντι που κράτησε μέχρι τις βραδινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος και του ΔΣ του Ομίλου σας εύχονται καλή  χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού για το μεγάλο γλέντι "Χορέψετε Χορέψετε" το Σάββατο 6 Απριλίου με μια πλειάδα κορυφαίων καλλιτεχνών.