Κοσμοσυρροή στον χορό του Πετρωτού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 14:47 Κοσμοσυρροή στον χορό του Πετρωτού (ΦΩΤΟ)

Κοσμοσυρροή στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26-1-2019 στο κοσμικό κέντρο Κτήμα «Πασιάκου», στη Λαμία.

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίας, που γέμισε και τα τραπέζια του εξώστη, ικανοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί δείχνει πως τόσο οι Πετρωτιώτες όσο και οι φίλοι του Συλλόγου στηρίζουν τα τελευταία χρόνια τις εκδηλώσεις τους.

Σ’ αυτό βοήθησαν η εμπειρία του Δ.Σ. στη διοργάνωση χορευτικών εκδηλώσεων, η επιλογή αξιόλογης δημοτικής ορχήστρας (Γιώτα Γρίβα, Γιώργος Βελισσάρης - τραγούδι, Κώστας και Μάκης Αριστόπουλος - κλαρίνο) και το πλούσιο μενού (μερίδα φαγητού, σαλάτες, τυριά, ψητό Πετρωτού, πίτες χωριάτικες, αναψυκτικά, κρασί, γιαούρτι, γλυκό και γίδα βραστή).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πετρωτού Γιώργος Αρβανίτης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη βραδιά, γι’ αυτό θέλουμε να φορέσετε την καλή σας διάθεση και να διασκεδάσετε μαζί μας. Εμείς ως Σύλλογος αντιστεκόμαστε στην κοινωνική σήψη, διαφυλάσσουμε τις αξίες, υπερασπιζόμαστε τα ιδανικά μας, προάγουμε την παράδοση και επιδιώκουμε την πρόοδο.

Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μας, όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Υπενθυμίζω πως στις 24 Φεβρουαρίου διοργανώνουμε αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Πετρωτού.»

Στη συνέχεια τα παιδιά των χορευτικών του Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και κέρδισαν το ζωηρό χειροκρότημα των επισκεπτών. Την επιμέλεια είχε ο καταξιωμένος δάσκαλος χορού Γιώργος Πολίτης.

Αμέσως μετά άρχισε ο χορός, η πίστα γέμισε και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, όπου και σερβιρίστηκε γίδα βραστή Πετρωτού.

Την χορευτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές, Εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Λαμίας, του Δομοκού και της Φθιώτιδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση