Σχολική γιορτή και Αιμοδοσία στο 14ο και 20ο Δημοτικό στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 14:03 Σχολική γιορτή και Αιμοδοσία στο 14ο και 20ο Δημοτικό στη Λαμία

Διπλή δράση στο Σχολείο μας τη Παρασκευή 22 Μαρτίου , οι μικροί μαθητές με τη συνδρομή Δασκάλων και Διευθυντών απέδωσαν μια ξεχωριστή γιορτή για τη επέτειο της 25ης Μαρτίου παρουσία των γονέων/κηδεμόνων τους όπου και τους καταχειροκρότησαν .

Με το πέρας της εκδήλωσης όσοι γονείς επιθυμούσαν κ μπορούσαν σε  αίθουσα του Σχολείου μας συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι δυο Σύλλογοι Γονέων/Κηδεμόνων , προσφέροντας αίμα και αυξάνοντας έτσι το διαθέσιμο της  αναγνωρισμένης τράπεζα αίματος κατά 10 μονάδες .

Όσοι και όσες δε τα κατάφεραν μπορούν να επισκεφθούν το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας  καθημερινά 9.00-13.00 και απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00 όπως και το Σάββατο 10.00-13.00 το μεσημέρι και να προσφέρουν το μοναδικό και αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο που αποτελεί το αίμα για τη τράπεζα των δυο Συλλόγων .

Η όλη δράση έγινε με την ευθύνη και ασφάλεια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας που διέθεσε το ανάλογο προσωπικό και τους ευχαριστούμε.

Τα Δ.Σ των δύο Συλλόγων Γονέων/Κηδεμόνων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση