Η Anneke Van Giesbergen live στη Χώρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 09:25 Η Anneke Van Giesbergen live στη Χώρα

Η Made Of Stone Productions σε συνεργασία με την Trailblazer Records παρουσιάζουν "An acoustic evening with Anneke Van Giersbergen (NL)".

Η μακρόχρονη πορεία της Anneke Van Giersbergen και οι αμέτρητες καλλιτεχνικές συνεργασίες της την καθιστούν μία σπάνια περίπτωση μουσικού, καλλιτέχνιδος και frontwoman.

Τον Μαϊο θα βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα ολιγοήμερο tour, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιεί μία στάση στο τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέϊκα Υπάτης

H Anneke van Giersbergen από το 1992 μέχρι και το 2007 αποτέλεσε την τραγουδίστρια των γνωστών The Gathering.

Από μικρή φαινόταν ότι είχε κλίση στη μουσική, καθώς συμμετείχε σε χορωδίες και μόλις στα 12 της δημιούργησε τη δική της μπάντα.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως με τους Napalm Death, Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Giant Squid, Devin Townsend, Moonspell, Globus και Within Tempation.

Επίσης, συμμετέχει ως guest σε μια κυκλοφορία των The Human Experimente, σχήμα το οποίο αποτελείται από τους Robert Fripp, John Wetton, Adrian Belew και Maynard James Keenan. Το 2012 η Anneke κυκλοφορεί το απόλυτα επιτυχημένο άλμπουμ της, "Everything Is Changing", και περιοδεύει παγκοσμίως σε πάνω από 25 χώρες.

Τέλη 2013 έρχεται το απίστευτο νέο άλμπουμ, "Drive", το οποίο επιβεβαιώνει ότι τίποτα από την πορεία που έχει κάνει η Anneke van Giersbergen δεν είναι τυχαίο...

Παρασκευή 15 Μαϊου 2015, στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2231051075

Προσαρμοσμένη αναζήτηση