Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό bazaar του 14ου Δημοτικού Σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 09:50 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό bazaar του 14ου Δημοτικού Σχολείου

Πασχαλινό bazaar και ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο Πασχαλινό bazaar πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/4/19 από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Γονείς και μαθητές προσήλθαν στον χώρο του σχολείου όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες λαμπάδες, χειροποίητες κατασκευές, ανοιξιάτικα στεφάνια και διακοσμητικά είδη, αλλά και να πραγματοποιήσουν τις πασχαλινές τους αγορές σε πολύ προσιτές τιμές.

Τις εντυπωσιακές αυτές δημιουργίες επιμελήθηκαν με πολύ αγάπη, μεράκι και φαντασία αποκλειστικά μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Σκοπός του bazaar ήταν η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ώστε να γίνονται πιο συχνά δράσεις προς όφελος των μαθητών, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων, προσδίδοντας στην εκδήλωση έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας ευχαριστούν θερμά: Τους Δ/ντες των 14ου- 20ου Δημοτικών Σχολείων κ. Κύρκο Νικόλαο & κ. Σίμου Αικατερίνη, το  διδακτικό προσωπικό καθώς και όλους τους γονείς και μαθητές που με την παρουσία τους στήριξαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Συλλόγου.