Bullying - Σχολική Κακομεταχείριση - Παιδική Επιθετικότητα: Ποιος χρειάζεται βοήθεια;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 15:20 Bullying - Σχολική Κακομεταχείριση - Παιδική Επιθετικότητα: Ποιος χρειάζεται βοήθεια;

Την Κυριακή 10 Μαΐου, στο 6ο Δημοτικό Λαμίας.

Η κα Σαρέλα είναι ιατρός, παιδοψυχίατρος, ειδικευμένη σε γνωσιακή ψυχοθεραπεία και γνωσιακή αναλυτική ψυχοθεραπεία παίδων, εφήβων και ενηλίκων.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2015, ημέρα Κυριακή, ώρα 7.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο/Γυμναστήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, Καβάφη 30 & Κραβαρίτου στη Λαμία.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια του ΔΣ για πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των σχολικών ενοτήτων γύρω από το παλιό - αλλά με νέες διαστάσεις - θέμα του σχολικού εκφοβισμού. Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να δώσει στους γονείς ιδέες και εργαλεία για την πρόληψη του φαινόμενου στα παιδιά τους, αλλά και για την πρώτη διάγνωση και αντιμετώπιση σε περιπτώσεις που τα παιδιά τους υποστούν ή ασκήσουν εκφοβισμό. Θα επακολουθήσει συζήτηση όπου αναμένεται να θιγούν θέματα όπως ο έλεγχος των ενδοσχολικών συγκρούσεων και η προαγωγή της ψυχικής και κοινωνικής υγείας στο σχολείο.

Η παραπάνω διάλεξη είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο σχετίζεται με παιδιά σχολικής ηλικίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση