Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουσικές κι άλλες εκδηλώσεις στην 5η Ανθοκομική Έκθεση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 09:50 Μουσικές κι άλλες εκδηλώσεις στην 5η Ανθοκομική Έκθεση

Ξεκινά αύριο στην πλατεία Νέας Βράχας στο Σταυρό Λαμίας…

Ο Δήμος Λαμιέων και το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού του Δήμου συνδιοργανώνουν την 5η Ανθοκομική Έκθεση Σταυρού στην πλατεία της Νέας Βράχας, που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Μαΐου με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Για τρεις ημέρες η όμορφη πλατεία της Νέας Βράχας θα φιλοξενήσει, για άλλη μια χρονιά, την Ανθοκομική Έκθεση και θα πλημμυρίσει χρώματα, αρώματα και μουσικές.

Συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Βράχας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.

Το πρόγραμμα για την Παρασκευή 3 Μαΐου περιλαμβάνει από τις 17:30 έως τις 19:00 ένα απόγευμα με μουσική για τα παιδιά, από τους καθηγητές του Σύγχρονου Ωδείου Κέφος, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με συναυλία του Σύγχρονου Ωδείου Κέφος, σύγχρονους και μοντέρνους χορούς από τη σχολή χορού Janet και παραδοσιακά τραγούδια από τη χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού.

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 4 Μαΐου θα ξεκινήσουν το απόγευμα με τα άλογα του Ιππικού Ομίλου να κρατούν παρέα στα παιδιά που θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης και θα συνεχίσουν με μια παραδοσιακή βραδιά με χορούς και τραγούδια απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Οι εκδηλώσεις της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης Σταυρού κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου με γεωπόνους να βοηθούν τα παιδιά να φυτέψουν και να αποκτήσουν το πρώτο τους φυτό αλλά και να κάνουν face painting με την Μάρω Κοντογιώργου.

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία με τη Νάντια Καραγιάννη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.