Θήβα: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από το "Let's do it Greece"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:46 Θήβα: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από το "Let's do it Greece"

Δράση στο βιοκλιματικό πάρκο του Χρυσορρόα της Θήβας διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών της Εκστρατείας "Let's do it Greece - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις", με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και τη συμμετοχή της Ο.Δ.Ι.Κ. Θήβας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δράσης και Εθελοντισμού Βαγίων "Μήτρος Μπινιάρης", στο πλαίσιο της δράσης "Ρίζες που μας ενώνουν", που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και του εθελοντισμού και να ενεργοποιήσει την τοπική κοινωνία.

Στη δράση συμμετείχαν μαθητές από τα 3ο και 5ο δημοτικά σχολεία της πόλης, που φύτεψαν συμβολικά μία ελιά και υποσχέθηκαν ότι καθημερινά θα προσπαθούν να προστατεύουν το περιβάλλον για έναν καλύτερο κόσμο, παρακινώντας και τους μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου παρευρέθηκε στη δράση, καλωσορίζοντας την ομάδα του "Let's do it" στην πόλη της Θήβας και μιλώντας στους μαθητές για την αξία προστασίας του περιβάλλοντος. Παρευρέθησαν, επίσης, ο Δντής του 5ου Δ.Σχ. και δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Τραμπάκουλος και ο Δντής 3ου Δ.Σχ. κ. Αθανάσιος Μπλέτσας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση