Σεμινάριο Θωρακικών συμπιέσεων στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 07:38 Σεμινάριο Θωρακικών συμπιέσεων στη Λαμία

10:00 - 13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς, ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Δράσεις Ζωής» με την Επείγουσα Διασωστική Ομάδα του (Ε.Δ.Ο.) και σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης της Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) και τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Academy (H.aR.A.), και με την στήριξη του Δήμου Λαμιέων, θα πραγματοποιήσουν Σεμινάριο H.O.P.E. (Hands On Practical Experience), το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 . 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου 9 – 11, 2ος όροφος).

Ένα σεμινάριο, που αφορά την εκπαίδευση στις Θωρακικές Συμπιέσεις (Θ.Σ.), δεξιότητα που την εφαρμόζουμε σε ανθρώπους που καταρρέουν μπροστά μας.

Ένα σεμινάριο, ελπίδα, για ένα ασφαλές μέλλον, με την ελπίδα να σωθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας.

Ολιγομελείς ομάδες θα εξασκηθούν σε ειδικά προπλάσματα, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων εκπαιδευτών.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας ΕΔΩ.

Με το πέρας της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και ανάμεσα Στους συμμετέχοντες, μετά από κλήρωση, θα υπάρξουν άτομα όπου θα κερδίσουν την δωρεάν συμμετοχή τους για επόμενο πιστοποιημένο σεμινάριο.

Τουλάχιστον 2 φορές στη ζωή μας θα βιώσουμε στο περιβάλλον μας - θα είμαστε μάρτυρες Καρδιακής Ανακοπής (Κ.Α.) – γι’ αυτό έλα να μάθεις πως μπορείς να κρατήσεις κάποιον στην ζωή μόνο με τα δυο σου χέρια, κάνοντας ποιοτικές Θ.Σ. και να αυξήσουμε όλοι μαζί το ποσοστό της επιβίωσης των θυμάτων από Κ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις μας:

www.draseiszois.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Δράσεις Ζωής

Προσαρμοσμένη αναζήτηση