Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Στυλίδας - Δείτε το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 12:39 Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Στυλίδας - Δείτε το πρόγραμμα

Πλησιάζοντας στην αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη Περίοδο μικρών και μεγάλων, ο Δήμος Στυλίδας έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με πλούσιες εορταστικές δράσεις και εκπλήξεις:

  • Σάββατο και Κυριακή 7-8 Δεκεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών Στυλίδας με το 7ο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar!

Ώρες Λειτουργίας: 11:00 π.μ - 19:00. Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

  • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία της Στυλίδας.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σόου με Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα μοιράσει πλούσια δώρα, face painting, Ξυλοπόδαρο, Ζογκλέρ, Ταχυδακτυλουργό, Ξωτικά με παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους καθώς και διάφορα εδέσματα.

Συμμετέχουν: O Αθλητικός Σύλλογος "Little Woman’s Club" με τις μαζορέτες του και τις υπέροχες χορογραφίες τους, ο Σύλλογος Γυναικών Στυλίδας με τα παιδιά του χορευτικού τμήματος και την υπεύθυνη του Μουσικού Τμήματος, κα. Μαρία Λενά που θα συνοδεύσουν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες καθώς και ο Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Στυλίδας με το μαγικό δένδρο των ευχών.

  • Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με πηλό για τους μικρούς μας φίλους με την Κεραμίστρια, κα. Ελένη Κνη. Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

  • Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30

Παράσταση Κουκλοθεάτρου "Αναστασία Ξηρομερίτου", Τίτλος έργου: "Καλικαντζαρομπελάδες" . Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

  • Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας. Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση