Με επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 16:37 Με επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, όπου διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του σχολείου:

«Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε φέτος τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πολιτιστικής Ομάδας του ΣΕΠΕ Φθιώτιδας για τα παιδιά της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκε στο 18ο ΔΣ Λαμίας το Σάββατο, 14-12-2019, από τις 10:30 έως τις 13:00.

Δημιουργήθηκε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα και σ’ αυτό συνέβαλαν τόσο τα μέλη του ΣΕΠΕ όσο και οι μικροί μαθητές του σχολείου μας και άλλων γειτονικών σχολείων. Το γιορτινό μακιγιάζ (Face Painting) που ξεκίνησε από νωρίς έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη εκδήλωση.

Η γιορτή ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του διευθυντή κ. Σκαφίδα Γεώργιου. Συνεχίστηκε με μια δραματοποιημένη αφήγηση λαϊκού παραμυθιού για τους καλικαντζάρους από τα μέλη του ΣΕΠΕ που, με τη ζωντάνια της και τους ευρηματικούς διαλόγους σκόρπισε το γέλιο και ευχαρίστησε πολύ τους μικρούς μας φίλους. Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες ευχές και τραγούδια στην αγγλική γλώσσα που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Γιάννα Γιακοβή και τραγούδησαν όλα τα παιδιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γιορτινές κατασκευές από τα μέλη του ΣΕΠΕ και τη συμμετοχή των μαθητών, μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού.

Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν νόστιμες εορταστικές λιχουδιές από μπουφέ που ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων του 18ου Δ.Σ. Λαμίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πολιτιστική Ομάδα που μας τίμησε με την επιλογή του σχολείου μας για τη φετινή της γιορτή. Επίσης, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στις προετοιμασίες καθώς και το Σύλλογο Γονέων για την πολύτιμη συνδρομή του. Τέλος, τους γονείς και μαθητές του 18ου αλλά και άλλων σχολείων της πόλης μας που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, να στείλουμε τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Χρόνια Πολλά...»

Επιμέλεια κειμένου: Φλώτσιος Λάμπρος, Δάσκαλος Ε΄τάξης

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση