Με πολύ κόσμο και για φιλανθρωπικό σκοπό έγιναν τα εγκαίνια του "Down Town Art" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 10:05 Με πολύ κόσμο και για φιλανθρωπικό σκοπό έγιναν τα εγκαίνια του "Down Town Art" (ΦΩΤΟ)

Γέμισε με κόσμο το "DOWN TOWN ART" - ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, στην οδό Λυκούργου 2, στο κέντρο της Λαμίας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Χριστουγεννιάτικης Ομαδικής Εικαστικής έκθεσης που πραγματοποιείται, με τίτλο "Φως & Σκιά".

25 καλλιτέχνες από τη Φθιώτιδα και όχι μόνο ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις... εμπνεύσεις τους και το αποτέλεσμα προκάλεσε το ενδιαφέρον δεκάδων φιλότεχνων της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα για ευαγή ιδρύματα της πόλης και κυρίως για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, το "DOWN TOWN ART" - ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας.

Μέσα σε 12 μήνες, κάναμε 4 εικαστικές εκθέσεις με επιτυχία και ζωγραφίσαμε για μικρά παιδιά στην ύπαιθρο.

Παράλληλα, αφού σκοπός του Εργαστηρίου από τη δημιουργία του ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα, είδη ανάγκης και τρόφιμα και τα διαθέσαμε σε απόρους και ευαγή ιδρύματα της περιοχής μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν το ΌΝΕΙΡΟ μας για να είμαστε, όχι μόνο αρεστοί, αλλά και χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983584467

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά πρωί και απόγευμα, και Σαββατοκύριακα 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00, εκτός πρωινών Δευτέρας - Τετάρτης - Παρασκευής
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση