Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 23:06 Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

Πολλές δραστηριότητες για μικρούς φίλους και ένας Αι – Βασίλης που έφτασε συνοδεία περιπολικών και μοτοσυκλετών της ΔΙΑΣ…

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για τα παιδιά των αστυνομικών, την οποία συνδιοργάνωσαν από κοινού η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας και η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας, στο κέντρο διασκεδάσεως «ΑΡΙΩΝ PALACE», την Παρασκευή 20-12-2019.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εκπροσώπησε ο Διευθυντής αυτής, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος αυτής, Α/Υ΄ Γεώργιος Μπράνης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, όσο και ο βοηθός αυτού, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες που προσέφεραν στους μικρούς φίλους άφθονο γέλιο και τους κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς. Προς το τέλος του προγράμματος ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς.

Η είσοδος του αγαπημένου των παιδιών, Άγιου Βασίλη, ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους, μικρούς και μεγάλους. Έφτασε στο κέντρο συνοδευόμενος από μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, είπε με όλους μαζί τα κάλαντα, φωτογραφήθηκε, έδωσε ευχές και μοίρασε δώρα!!!

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν χαμόγελα στα χείλη και ελπίδες στις ψυχές τους!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση