Down Town Art: "Οι προσφορές του κόσμου πιάνουν τόπο, δίνουμε χαρά και παίρνουμε περισσότερη!"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 09:27 Down Town Art: "Οι προσφορές του κόσμου πιάνουν τόπο, δίνουμε χαρά και παίρνουμε περισσότερη!"

Το όραμα μας για να δώσουμε χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων της Φθιώτιδας χάρη στη ζωγραφική, παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Όταν ξεκινήσαμε το "Down Town Art" - Φθιωτικό Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού, είχαμε υποσχεθεί πως τα χρήματα που θα συγκεντρώναμε από τους ζωγράφους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας, αλλά και από τους επισκέπτες, θα τα προσφέραμε σε ευαγή ιδρύματα της Λαμίας και όχι μόνο.

Έτσι, ότι συγκεντρώσαμε σε χρήματα έγιναν σχολικά γεύματα για τα κοριτσάκια του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου λοιπόν, αντιπροσωπεία του "Down Town Art" επισκέφθηκε το ίδρυμα αυτό, που τόσα έχει προσφέρει στην κοινωνία της Λαμίας χρόνια τώρα, και πρόσφερε δεκάδες κούτες και σακούλες με κρουασάν, μπισκοτάκια και χυμούς για να τα παίρνουν τα κορίτσια μαζί τους στο σχολείο.

Η Διευθύντρια του Ορφανοτροφείου κ.Σταυρούλα Πελέκη ευχαρίστησε του ζωγράφους του Εργαστηρίου μας για την προσφορά και όλους τους Λαμιώτες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις προσφορές του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Ιωάννη Σαρακιώτη και του συντοπίτη μας, διακεκριμένου ζωγράφου Κώστα Παπασταμούλη, που στήριξαν έμπρακτα κι αυτή μας την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, για τα χρήματά που μας εμπιστεύθηκε και τα οποία πιάνουν τόπο.

"DOWN TOWN ART"... Πάντα κοντά στον συνάνθρωπο...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση