Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μαθητές του 9ου Γυμνασίου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 13:43 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μαθητές του 9ου Γυμνασίου Λαμίας

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Γυμνασίου Λαμίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23/12/19 η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές/τριες του σχολείου την διοργάνωση της οποίας ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Λαμίας.

Σε μια κεφάτη και εορταστική ατμόσφαιρα οι παραβρισκόμενοι μαθητές χόρεψαν και διασκέδασαν με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα μοντέρνων και παραδοσιακών ρυθμών ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν  χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, σνακ, αναψυκτικά και διάφορα γλυκίσματα φτιαγμένα από γονείς- μέλη του Συλλόγου.

Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, οι μαθητές καθώς και τα μέλη του Συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες και ευχήθηκαν το νέο έτος να φέρει στον κόσμο περισσότερη αγάπη αλληλεγγύη και ανθρωπιά.     

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Γυμνασίου Λαμίας ευχαριστούν θερμά τον Δντη του σχολείου κο Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο και το διδακτικό προσωπικό για την συνεργασία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς επίσης και την εταιρεία Chipita για την δωρεάν διάθεση κρουασάν στους μαθητές.


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση