Τα κάλαντα των Θεοφανείων έψαλλαν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 16:48 Τα κάλαντα των Θεοφανείων έψαλλαν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών (ΦΩΤΟ)

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών επισκέφθηκαν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου χορωδίες της πόλης μας και του έψαλλαν τα κάλαντα των Θεοφανείων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Μητρόπολης Φθιώτιδας:

«Τα παραδοσιακά κάλαντα των Θεοφανείων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών μέλη χορωδιών της πόλης μας, την παραμονή της Εορτής 5 Ιανουαρίου ε.ε.

Το κατώφλι του φιλόξενου Επισκοπικού Μεγάρου πέρασαν οι χορωδίες: του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Μαγνησίας Λαμίας, τα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος ο Δοχιαρείτης», καθώς και τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου «Καλλίχορος».

Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη με πολύ εγκαρδιότητα και χαρά όλους τους επισκέπτες, τους ευχήθηκε πατρικώς το Φως του Βασπισθέντος Χριστού να φωτίζει την ζωή τους, να χαρίζει υγεία και πνευματική προκοπή σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους και η χρονιά που μόλις ξεκίνησε να είναι γεμάτοι από χαρές.

Όλοι έλαβαν εόρτιο νηστίσιμο κέρασμα και μαζί με την ευχή του Σεβασμιωτάτου και τον καθιερωμένο "μπουναμά", χρηματικό ποσό.»

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση