Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 13:26 Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς». Ο Αιδεσιμολογιότατος Παναγιώτης Σερέτης ευλόγησε την πίτα και μετέφερε τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξανθή Κουτσογιάννη καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους παρευρισκομένους και τόνισε μεταξύ άλλων: «…Εύχομαι το 2020 να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να πορευτούμε με αγάπη, αλληλεγγύη, πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον που δε θα έρθει σαν "από μηχανής θεός" αλλά θα το διεκδικήσουμε και θα το δημιουργήσουμε εμείς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα, η Περιφερειακή Σύμβουλος, πρώην Υπουργός και Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μπατζελή, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Αποστολόπουλος και Σοφία Αγγελοπούλου και εκπρόσωπος του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά ο οποίος έστειλε ευχετήρια επιστολή.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση