Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του 4ου Γυμνασίου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 07:52 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του 4ου Γυμνασίου Λαμίας

Για την πολύ καλή εκδήλωση της παρουσίασης των σχολικών τους δραστηριοτήτων.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 11/5/2015 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου, η παρουσίαση των ετήσιων εργασιών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Διαθεματικών Δραστηριοτήτων.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Δ/της του 4ου Γυμνασίου Λαμίας κ. Δήμος Πάλλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας κ. Σπύρος Πιλιτζίδης.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες Π.Ε. «Οίτη, το βουνό των νερών και των χρωμάτων»,  «Οίτη, φυσικό περιβάλλον και τουρισμός» και το project του τμήματος Α2 «Αξιοποίηση του Διαδικτύου». Προβλήθηκαν οι ταινίες μικρού μήκους: «Φίλοι και… Fil#i» και «Αχ, αυτά τα Μαθηματικά!». Η εκδήλωση έκλεισε με ένα τραγούδι με τίτλο «Save the Planet» τη μουσική και τους στίχους του οποίου έγραψε η Νεφέλη Καβούνη. Το τραγούδησαν η Μαλβίνα Βεργιόγλου και ο Νίκος Τσαμασιώτης, ενώ στην κιθάρα ήταν η Νεφέλη Καβούνη.

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων αντάμειψε την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Σπύρος Πιλιτζίδης Διευθυντής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας, Ηλίας Αργυρόπουλος τέως Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτριος Σπαθάρας Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης Δ/ντής του 4ου ΓΕΛ Λαμίας, Αγγελική Κάππου Δ/ντρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Νικόλαος Καλαντζής πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου, από την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και πλήθος από γονείς, μαθητές και πολίτες της Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

https://vimeo.com/127659150