Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2020 - Δείτε το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 16:27 Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2020 - Δείτε το πρόγραμμα (φωτογραφία αρχείου)

Μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα!

Στο ρυθμό της αποκριάς έχει μπει για τα καλά η πόλη της Χαλκίδας, με κορύφωση το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς  και το «Θαλάσσιο Καρναβάλι».
Η έναρξη της αποκριάς (Σάββατο 8/2) έγινε με τους μοναδικούς Batala, που ξεσήκωσαν με τύμπανά τους όλο το εμπορικό κέντρο, μια όμορφη νότα χαράς και διασκέδασης για τους ανύποπτους περαστικούς, που τους το ανταπέδωσαν με πολύ χορό και χειροκρότημα. Η Καλημέρα της επόμενης ημέρας ήταν πολυπληθής και άκρως παραδοσιακή, με αποκριάτικα δρώμενα από τους Κουδουνάτους Μυτιλήνης, τους Αρματωμένους Μεσολογγίου  και τους Κορδελλάτους Νάξου.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το προσεχές Σαββατοκύριακο και την Τσικνοπέμπτη έχει ως εξής:

  • Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30, Στρογγυλό παραλίας

Αποκριάτικο Κρητικό & Ποντιακό γλέντι

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κρητών «Ο Ψηλορείτης» και ο Σύλλογος Ποντίων «Οι Κομνηνοί» είναι έτοιμοι να απογειώσουν την παραλία με τους ρυθμούς του τόπου τους, συνοδεία ορχήστρας, με τη ρακί να ρέει άφθονη και το κέφι να περισσεύει.

  • Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (από τις 18:30)

Χάλκινα Ακούσματα - Τσικνοπέμπτη

Η γιορτινή ημέρα της τσικνοπέμπτης, θα είναι πλημμυρισμένη από τις μουσικές και τις εικόνες της μπάντας «Χάλκινα Ακούσματα», τα οποία συνοδεία χορευτικών τμημάτων Συλλόγων του Δήμου μας, θα περιδιαβαίνουν τους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης, δίνοντας το στίγμα της παράδοσης και του κεφιού.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χαλκιδέων, Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Υποστήριξη-Συνεργασία: Επιμελητήριο Ν. Εύβοιας, Οργανισμός Λιμένων Ν. Εύβοιας, Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Εύβοιας, Ναυπηγεία Χαλκίδας και Επιχειρηματίες Καταστηματαρχών Εστίασης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση