Λαμία: Παρουσίαση βιβλίου του Θανάση Μιχελή με το επίκαιρο θέμα της Αξιολόγησης - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 14:05 Λαμία: Παρουσίαση βιβλίου του Θανάση Μιχελή με το επίκαιρο θέμα της Αξιολόγησης - ΦΩΤΟ

Ανάμεσα σε φίλους, συναδέλφους και παραγόντων της πόλης, ο Θανάσης Μιχελής παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο: "Αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών. Ιστορική καταγραφή από το μεσοπόλεμο ως τις μέρες μας."

Ένα βιβλίο επίκαιρο μιας και το Υπουργείο Παιδείας έχει ξεκινήσει μια νέα διαδικασία αξιολόγησης με πολλά ερωτηματικά. Η διαδικασία αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Κύριως ομιλητής της βραδιάς ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Τσιάκαλος ο οποίος μας μίλησε για τη φιλία του με τον Θανάση Μιχελή αλλά και για τη σημασία ενός τέτοιου βιβλίου στο αρχείο της εκπαίδευσης.

Το βιβλίο δεν καταγράφει μόνο ιστορικά στοιχεία αλλά μας θυμίζει και την παρόμοια προσπάθεια της  Αξιολόγησης που είχε γίνει το 1980 και γιατί δεν ολοκληρώθηκε. Αυτό αποτέλεσε και θέμα συζήτησης μιας και στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί εκπαιδευτικοί.

Τον κ. Μιχελή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί παράγοντες: Η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αργύρη,ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Καραναστάσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλειτσάκης ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Παλιαλέξης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ. Πιλιτζίδης, ο ακαδημαικός κ. Τσαμαδιάς και πολλοί άλλοι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση