Απόψε: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Παναγιώτης Μάργαρης στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 07:20 Απόψε: Ανδριάνα Μπάμπαλη και Παναγιώτης Μάργαρης  στη "Χώρα"

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τη μαγεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη και την ερμηνεία της Ανδριάνας Μπάμπαλη - Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο "Φεστιβάλ Οίτης", στα Λελέϊκα Υπάτης.

«Με τη μαγεία της κιθάρας». Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση του σπουδαίου δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη και της σημαντικής Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντάει την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ένα ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή το οποίο πλημμυρίζει από τις αισθήσεις και τα μοναδικά ηχοχρώματα του Παναγιώτη, τα οποία ενώνονται μαγικά με την εσωτερικότητα και την ιδιαιτερότητα της φωνής της Ανδριάνας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη «Με τη μαγεία της κιθάρας», συνθέσεις του, καθώς και διασκευές που έκανε σε ιστορικά τραγούδια μεγάλων ξένων ρόκ συγκροτημάτων στην προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά «Rock Of My Soul».

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας Μπάμπαλη («Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες»), διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη, τραγούδια κλασικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος), αγαπημένα κομμάτια νεότερων (Φοίβος Δεληβοριάς, Κωνσταντίνος Βήτα, Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας μυήσει στους ήχους ενός ιδιαίτερου μουσικού οργάνου, του γιουκαλίλι και συνοδεύοντας τον Παναγιώτη Μάργαρη στην κιθάρα, θα μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό ηχητικό συνδυασμό.

Η μουσική παράσταση «Με τη μαγεία της κιθάρας» θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό το 2015 και το 2016.

Τιμές εισιτηρίων :
Ταμείο: 15€ , προπώληση: 12 €,
Προπώληση εισιτηρίων : Seven Spots, Λαμία (Πλ.Λαού, τηλ. 22310 66320 )

info:
Παναγιώτης Μάργαρης - Ανδριάννα Μπάμπαλη
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015
Ώρα έναρξης : 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
 

Συνέντευξη: Η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο LR λίγο πριν έρθει στο Φεστιβάλ Οίτης!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση