Στη Θεσσαλονίκη ακόμη μιλούν για τη δική μας Belle Arte Lamia

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 11:58 Στη Θεσσαλονίκη ακόμη μιλούν για τη δική μας Belle Arte Lamia Photobienalle 2014 Θεσσαλονίκης

Μπορεί να πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία Belle Arte Lamia  στο παλιό Νοσοκομείο, νυν Δημαρχείο, αλλά κάποιοι καλλιτέχνες ακόμα τη συζητούν.

Στη PHOTOBIENALLE με θέμα LOGOS της Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια του 55ου Φεστιβάλ της Συμπρωτεύουσας, μπορεί κανείς να δει την υπέροχη έκθεση φωτογραφίας με αναφορά από τον καλλιτέχνη Δημήτρη Παπαδημητρόπουλο στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στη Belle Arte Lamia 2007.

O φωτογράφος με τις πολλές διακρίσεις είχε λάβει μέρος στη δική μας μοναδική, αλλά άτυχη μιας και η τότε δημοτική αρχή δεν είχε αντιληφθεί πόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση ήταν.

Δεν είναι τυχαίο που οι καλλιτέχνες ακόμα ασχολούνται με την τότε έκθεσή μας και βέβαια ακόμα και σήμερα ρωτούν αν θα ξαναδιοργανωθεί.

Αν βρεθείτε αυτές τις μέρες στη Νύφη του Βορρά, πηγαίνετε στο Λιμάνι, στην πρώτη αποθήκη και απολαύστε την συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας

 

 

 

Διαβάστε Επίσης
Προσαρμοσμένη αναζήτηση