Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημέρα η συνάντηση για την 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 07:55 Σημέρα η συνάντηση για την 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Συνάντηση για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που φέτος θα καταλήξει στις Θερμοπύλες στις 25 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την             
    
           ΤΕΤΑΡΤΗ  16  Σεπτεμβρίου  2015 και ώρα   7.00 μμ
στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού
Λεωνίδου 11 (3οόροφο).
 
Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη, θα διασχίσει όλη τη χώρα και θα καταλήξει στη Λαμία, και συγκεκριμένα στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου. Η λήξη της Λαμπαδηδρομίας θα σημάνει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών.
 
Ο Δήμος Λαμιέων  και  ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να συνδράμουν στη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.