Απόψε: "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" Live από την MΕΤ στο Δημοτικό Θέατρο - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 09:30 Απόψε: "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" Live από την MΕΤ στο Δημοτικό Θέατρο - Κερδίστε προσκλήσεις

Η σεζόν αρχίζει με την κορυφαία κωμωδία του Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και θα μεταδοθεί LIVE και στη Λαμία.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live In Hd» με νέες παραγωγές.

Το βραβευμένο πρόγραμμα The Met: Live in HD, που αυτήν τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 66 χώρες παγκοσμίως, έχει προσελκύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια θεατές από την έναρξή του, τον Δεκέμβριο του 2006. Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό το αγκάλιασε από την αρχή του, ενώ ολοένα και περισσότεροι θεατές το ανακαλύπτουν κάθε χρόνο.

Οι αίθουσες προβολής αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. Οι 14 πόλεις που συμμετέχουν καλύπτουν γεωγραφικά σχεδόν όλη την Ελλάδα, και θέτουν τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά, καθώς δεν υπάρχει άλλο δίκτυο πανελλαδικά που να προβάλει ταυτόχρονα μια εκδήλωση σε τόσες πολλές πόλεις.

Πάρτε μέρος στη κλήρωση για πρόσκληση

Το LamiaReport σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. Στείλτε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τη λέξη OPERA και θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση. Oι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

• Gioacchino Rossini «Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ», Σάββατο 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 19:55

Η γεμάτη ζωντάνια και κέφι παραγωγή της ΜΕΤ στην κλασική κωμωδία του Rossini –που έχει να επιδείξει μερικές από τις πιο γνωστές μελωδίες του λυρικού μελοδράματος – παρουσιάζει την Isabel Leonard στον ρόλο της κεφάτης Ροζίνας, τον Lawrence Brownlee στον ρόλο του πονηρού αγαπημένου της και τον Christopher Maltman στον ρόλο του απέραντα πολυμήχανου και γοητευτικού κουρέα. Ο Michele Mariotti διευθύνει τη ζωηρή και μελωδική μουσική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ για ανέργους, φοιτητές, παιδιά και συλλόγους (για προσέλευση άνω των 20 ατόμων). Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για την προπώληση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ημέρες και ώρες γραφείου.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 17, ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ. 22310 33325

Προσαρμοσμένη αναζήτηση