Οι μαθητές της Στερεάς Ελλάδας γράφουν την Ιστορία του Σχολείου τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 10:02 Οι μαθητές της Στερεάς Ελλάδας γράφουν την Ιστορία του Σχολείου τους

Η  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Στερεάς Ελλάδας  συγχαίρει όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό «Οι μαθητές της Στερεάς Ελλάδας γράφουν την Ιστορία του Σχολείου τους» που πραγματοποιήθηκε  το σχολικό έτος  2014-2015.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των 8 σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης που διακρίθηκαν. 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων με το σκεπτικό ότι η ενασχόληση των μαθητών με την ιστορία του σχολείου τους, εκτός από την αξία αυτής καθεαυτής της έρευνας, εμπεριέχει πολλαπλά παιδαγωγικά οφέλη: ενισχύεται το αίσθημα του ανήκειν, η σχολική μονάδα αποκτά ταυτότητα και συνδέεται ενεργά με την τοπική κοινωνία, καλλιεργείται η αγάπη, η ευθύνη και ο σεβασμός με συνέπεια να αποφεύγονται οι δυσάρεστες συμπεριφορές που παρατηρούνται στα σχολικά κτήρια.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & προσωπικά τον κ. Μπακογιάννη, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την έμπρακτη συμβολή τους ως χορηγούς στα βραβεία του διαγωνισμού.

Ενημερωτικά, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός  συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση