Επιστημονική Hμερίδα: «Φυσικοθεραπεία & Λειτουργικότητα Ανάπτυξη - Διατήρηση - Επανάκτηση» στο ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 17:53 Επιστημονική Hμερίδα: «Φυσικοθεραπεία & Λειτουργικότητα Ανάπτυξη - Διατήρηση - Επανάκτηση» στο ΤΕΙ Στερεάς
Το ΠΜΣ στην “Προηγμένη Φυσικοθεραπεία” του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια του μαθήματος «Σεμινάριο Προηγμένης Φυσικοθεραπείας», διοργανώνει την 1η του Επιστημονική Hμερίδα στις 03/06/2016, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στη Λαμία, με θέμα:
 
«Φυσικοθεραπεία & Λειτουργικότητα»
Ανάπτυξη – Διατήρηση - Επανάκτηση
 
Η θεματολογία επικεντρώνεται στη συμβολή της Φυσικοθεραπείας, μέσω τεκμηριωμένων παρεμβάσεων, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής που μπορεί να επιτευχθεί με την εκπαίδευση του ίδιου του ατόμου στη διαχείριση συχνών προβλημάτων υγείας.
 
Η συγκεκριμένη ημερίδα είναι μία από τις υποχρεωτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μεταπτυχιακών φοιτητών όπου θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους και ταυτόχρονα έχουν την ευθύνη της όλης διοργάνωσης.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα μιλήσει, ως επίσημη προσκεκλημένη η κα Σ. Κολοτούρου, ιατρός- συγγραφέας και Πρόεδρος του Σωματείου «Ακουστήριξη – Κίνηση για την προσβασιμότητα κωφών και βαρηκόων με προφορικό λόγο». (https://www.youtube.com/watch?v=XwLjKEguupc)
 
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς και θα συμβάλλει στην ηθική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.
 
 
Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Ημερίδας
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση