Πανελλήνια διάκριση και εκδήλωση για το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 14:58 Πανελλήνια διάκριση και εκδήλωση για το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας
Ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός του Ι.Ο.ΑΣ. «Κυκλοφορώ μεασφάλεια»σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.
 
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 700 μαθητές από Δημοτικά, Γυμνάσια, Ειδικά σχολεία, ΕΕΕΕΚ, Μειονοτικά και Διαπολιτισμικά σχολεία και Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, με ατομικά και ομαδικά έργα. Συγκεκριμένα, παρελήφθησαν 527 έργα.
 
Τα έργα διακρίνονταν για την πρωτοτυπία και αισθητική τους, την καλαισθησία τους και τα μηνύματα που προωθούσαν για ένα κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα. Η κριτική επιτροπή είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει ορισμένα μόνο έργα.
 
Το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας βραβεύτηκε με την τέταρτη θέση πανελλαδικώς.Οι μαθητές του σχολείου έγραψαν τους στίχους τους μελοποίησαν, και τους ηχογράφησαν σε στούντιο με την επίβλεψη της καθηγήτριας της μουσικής κ. Ζέλιου Παναγιώτας.
 
Οι  ζωγραφιές, τα ποιήματα και τα τραγούδια που διακρίθηκαν θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση του Ι.Ο.ΑΣ. για το 2017 και θα προβληθούν από το Ινστιτούτο. Οι βραβευθέντες θα λάβουν επιπλέον αναμνηστικό δώρο.
 
-------------------------------------------------------------
 
 
 
Η Διευθύντρια
Πεντοβούλου Αναστασία 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση