Απόψε «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 09:31 Απόψε «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στη «Χώρα»

Το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά! Μια μουσικοθεατρική παράσταση από την Παιδική Σκηνή «Γιούλη Ηλιοπούλου». Επί σκηνής ηθοποιοί σε συνδιασμό με κούκλες και μάπετς.

Η Παιδική Σκηνή «Γιούλης Ηλιοπούλου», με την εμπειρία των δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα ετοιμασετην πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση  ηθοποιών και χορευτών  που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες και μάπετς στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων, εκεί που όλα ζωντανεύουν.

Τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια, το ρολόι ,τα κηροπήγια, το τσαγερό, ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη, το Τέρας και τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης που ξεπερνάει την διαφορετικότητα.Οι ήρωες μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια, χορευτικά και άφθονο γέλιο, αλλά και συγκίνηση, και μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Η ιστορία αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το Τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του και εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή και τα χαρίσματά του που σιγά – σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση. Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπέλ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και γίνεται το θαύμα….

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ : ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ & 10 ΚΟΥΚΛΕΣ & 5 ΣΚΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :  ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

ΣΤΙΧΟΙ : ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝ.ΚΟΥΣΤΟΥΜ. : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥ

ΚΟΥΚΛΕΣ – ΜΑΣΚΕΣ –ΣΚΙΕΣ : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΛΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Τιμές εισιτηρίων :

Γενική είσοδος 8 €

 

Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και της EFFE:Europe for Festivals-Festivals for Europe 

Info :
«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ώρα έναρξης : 20.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση