Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το House of English!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 23:37 Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το House of English!

Δεσμευτήκαμε απέναντι σας για ένα ταξίδι στο πολιτισμό, την ιστορία και τη μάθηση. Μετά από την πρώτη επαφή των παιδιών με την παράδοση του Halloween και ένα πέρασμα στην ιστορία  της Μ. Βρετανίας, με τη «Νύχτα του Γκάι Φωκς» (Guy Fawkes Night), κλείσαμε το πρώτο τρίμηνο με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Τι πρέπει να είναι όμως μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή;

Πολλές φορές κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Προκειμένου να κάνουμε μια άκομψη επίδειξη γνώσεων στους γονείς κι αγχωμένοι για το τέλειο αποτέλεσμα παρακάμπτουμε την ουσία που είναι τα παιδιά να μάθουν διασκεδάζοντας!

Χριστούγεννα...

Το πραγματικό νόημα της γιορτής αυτής μας δίνει χιλιάδες αφορμές για μάθηση! Βιωματικός τρόπος διδασκαλίας σημαίνει σπάω τα καλούπια και κάνω βιβλίο μου την ζωή!

Αμέτρητα κεφάλαια, πληθώρα γραμματικών φαινομένων, μοναδική τράπεζα λεξιλογίου!

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Ας κάνουμε στροφή στην εκπαίδευση κι ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν ουσιαστικά μορφωμένοι και σκεπτόμενοι πολίτες ενός καλύτερου κόσμου!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «House of English»,  πραγματοποιήθηκε στις 19/12/14, ημέρα Παρασκευή, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων με μεγάλη επιτυχία!

Τραγούδια και δρώμενα είχαν όλα εκπαιδευτικό σκοπό και είχαν επιλεχθεί βάση του βιωματικού τρόπου διδασκαλίας.

Την γιορτή μας παρουσίασαν οι 3 πρώτες τάξεις των Αγγλικών (a junior, b junior, A class), και τα παιδικά τμήματα των Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ρώσικων!

Τα παιδιά εντυπωσίασαν με την άνεση και την άρτια προφορά τους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την μεγάλη ανταπόκρισή σας τον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας μας.

Ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της ξένης γλώσσας που σας υποσχεθήκαμε έχει κάνει ήδη αισθητά την διαφορά! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά αλλάζοντας τα δεδομένα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης!

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «House of English» εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!

Κ.Ξ.Γ. House of English
Κοραή 1 & Σκληβανιώτη, Λαμία
τηλ. 22313 02256
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Page: Κέντρο Ξένων Γλωσσών "House of English"

Ελισάβετ Βέλιου
Αποφ. Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Α.Π.Θ.)
ΜΑ University of Bristol, UK

Αργύρης Τζίμας
Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας
Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση