Απόψε: Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής φέρνουν την «Κιβωτό» τους στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 08:15 Απόψε: Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής φέρνουν την «Κιβωτό» τους στη "Χώρα"
Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» 
 
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».
 
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις αρχές Μαΐου.
 
Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρίζουν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.
 
Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.
 
Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι. Στις 5 Σεπτεμβρίου κάνει στάση στα Λελέικα Υπάτης, στο Φεστιβάλ της Οίτης.
 
Περισσότερα για τους δύο ερμηνευτές:
www.mariofrangoulis.com   
www.georgeperris.com 
 
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση : 13 €
Ταμείο : 15 €
 
Προπώληση εισιτηρίων :
SEVEN spot (Πλ.Λαού, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ),Ticket services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210-7234567 και στα καταστήματα Forthnet.
 
Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και της EFFE:Europe for Festivals-Festivals for Europe
 
Info:
Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Περρής : «ΚΙΒΩΤΟΣ»
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 21.00

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση