Live στο Δημοτικό Θέατρο από την Οπερα της Ν.Υόρκης η Εύθυμη Χήρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 13:29 Live στο Δημοτικό Θέατρο από την Οπερα της Ν.Υόρκης η Εύθυμη Χήρα

Με τη νέα παραγωγή «Η Εύθυμη Χήρα» του Franz Lezar συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live In Hd», το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, που θα παρουσιάσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με τον όμιλο ANTENNA και την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ζωντανή μετάδοση.

Η σπουδαία Renée Fleming πρωταγωνιστεί στον ρόλο της συναρπαστικής μοιραίας γυναίκας που γοητεύει όλο το Παρίσι στην κεφάτη οπερέτα του Lehár, σε μια νέα σκηνοθεσία από τη δεξιοτέχνη σκηνοθέτη και χορογράφο του Μπρόντγουεϊ Susan Stroman (The Producers, Oklahoma, Contact). Η Stroman και η σκηνογραφική της ομάδα, με τον Julian Crouch (Satyagraha, The Enchanted Island) και τον σχεδιαστή κουστουμιών William Ivey Long (Cinderella, Grey Gardens, Hairspray), δημιούργησαν ένα art - nouveau σκηνικό που βρίσκει την κορύφωσή του με τον χορό και το τραγούδι των grisettes στο θρυλικό Μαξίμ. Ο Nathan Gunn συμπρωταγωνιστεί ως Ντανίλο και η Kelli O’Hara είναι η Βαλενσιάν. Διευθύνει ο Andrew Davis.

Ακολουθεί η παράσταση «Γιολάντα» των Peter Tchaikovsky-Bela Bartok στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ για ανέργους, φοιτητές, παιδιά και συλλόγους (για προσέλευση άνω των 20 ατόμων). Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για την προπώληση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ημέρες και ώρες γραφείου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση