O Φοίβος Δεληβοριάς αναβάλλεται για 17 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 08:02 O Φοίβος Δεληβοριάς αναβάλλεται για 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται να μας μαγέψει στη «Χώρα». Η σημερινή προγραμματισμένη συναυλία του αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017  ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης και παρουσιάζει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση -«Best of», λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού -είναι σε όλους γνωστό- τα καλύτερα πάντα έρχονται!

Μαζί με το Φοίβο η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία αφήνει για λίγο τα «δανεικά παπούτσια» της στην είσοδο και ανακατεύει τη σκηνή-μωσαϊκό, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Πλήκτρα: Γιώργος Κατσάνος
Λάμπρος Ρουμελιωτάκης (φωτογραφίες)

Τόπος Τεχνών «Χώρα» – Λελέικα Υπάτης, Λαμία
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€ , Πόρτα 15€

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2231051075

Προσαρμοσμένη αναζήτηση