Εντυπωσιακή αρχή για τον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας - Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:33 Εντυπωσιακή αρχή για τον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας - Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Καθαρόαιμων Σκύλων που διοργάνωσε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου ο Κυνοφιλικός Όμιλος Λαμίας.

Με αλλαγές μέχρι και την τελευταία στιγμή λόγω της μεγάλης συμμετοχής, περισσότερα από 400 σκυλιά, αριθμός ρεκόρ για Εθνική Έκθεση και μάλιστα νεοσύστατου ομίλου, διεκδίκησαν μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους των καλύτερων.

Επτά διεθνείς κριτές, ο Ιταλός θρύλος της κυνοφιλίας Guido Vandoni, η Λετονή Rita Kadike-Skadina, o Σέρβος Milan Dosen, ο Κύπριος Κωνσταντίνος Ανδρέου και οι Έλληνες Βασίλης Ανδριανόπουλος, Παντελής Καπετανάκος και Δημήτρης Λυμπέρης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση ενώ η φωτογράφος Anita Lopes Graca απαθανάτισε τους μεγάλους νικητές.

Η 1η Εθνική Έκθεση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας:

- της εταιρείας Doca Hellas

- της τροφής Earthborn, και

- του Petalo Petshop

Ο Όμιλος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δεκάδες εθελοντές που χωρίς την προσφορά τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η έκθεση αλλά και την πρόεδρο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος κα Ιωάννα Γαλανού η οποία βρέθηκε στη Λαμία στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του ΚΟΛ.

Συμπαραστάτης του ομίλου στάθηκε και η διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Λαμίας η οποία μας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του.

Μεγάλοι νικητές της έκθεσης ήταν:

1ος Poodle Toy

2oς West Highland Terrier

3ος Afghan Hound

4ος Dogo Canario

Όλοι οι νικητές θα αναρτηθούν σύντομα στον επίσημο ιστότοπο του ομίλου, www.lamiadogsociety.gr όπου ήδη φιλοξενούνται οι φωτογραφίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση