Γιώργος Ανδρέου και Ρίτα Αντωνοπούλου σε μια υπέροχη βραδιά στη Χώρα ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 13:16 Γιώργος Ανδρέου και Ρίτα Αντωνοπούλου σε μια υπέροχη βραδιά στη Χώρα ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Η αγαπημένη μας Ρίτα Αντωνοπούλου για άλλη μια φορά μας ενθουσίασε, μας συγκίνησε και μας χάρισε μια καταπληκτική βραδιά την περασμένη Παρασκευή στη Χώρα στα Λελέικα της Υπάτης.

Με τραγούδια στις βαλίτσες της απτη νέα της δισκογραφική δουλειά με το Γιώργο Αντρέου, με αγαπημένα παλιά δικά της και του Γιώργου αλλά και άλλων αγαπημένων δημιουργών μας χάρισαν ένα πρόγραμμα από εκείνα που πρέπει να ακούμε συχνά για να θυμόμαστε τη δύναμη των καλών τραγουδιών, την ευεργετική τους επίδραση στον ψυχισμό μας αλλά και την αξία και τη διαχρονικότητα του καλού Ελληνικού τραγουδιού και των συνθετών που άφησαν το στίγμα τους με τα τραγούδια τους.

Ένας τέτοιος δημιουργός είναι και ο Γιώργος Αντρέου που δυστυχώς κι αυτός ακολουθείται από τη μοίρα όλων των δημιουργών , της μη αναγνωρισημότητας των παιδιών του…των τραγουδιών τους… κι αυτό δικό του είναι; Κι αυτό; το ακούγαμε συχνά όλη τη βραδιά ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια της Τσαλιγοπούλου, της Τσανακλίδου, του Θηβαίου και άλλων τα οποία τα γνωρίζαμε μόνο ως παιδιά των τραγουδιστών τους.

Ένας δυνατός συνδυασμός ..της Ρίτας και του Αντρέου που μας άφησε φεύγοντας αυτό το γλυκό συναίσθημα ότι γίναμε συμμέτοχοι σε μια καταπληκτική παράσταση.

Το κοινό όπως πάντα άριστο… άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συντελεστές της παράστασης που ήρθαν πρώτη φορά στη Χώρα.

Για τη Ρίτα όμως , γνώριμο πλέον από τις προηγούμενες εμφανίσεις της , ήταν κάτι το αναμενόμενο. Πλέον τείνει να γίνει κοινό μυστικό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι το κοινό του Χειμερινού χώρου της Χώρας , είναι από τα καλύτερα που συναντούν σε όλες τους τις περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Επόμενη παράσταση στη Χώρα, η Ευρυδίκη την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και  ο Δημήτρης Ζερβουδάκης την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου , προβλέπεται ….. να είναι συγκλονιστικός… Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες τηλ 2231051075

Προσαρμοσμένη αναζήτηση