Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 12:40 Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ όμορφη, ζεστή και κεφάτη, αποκριάτικη βραδιά με οικοδέσποινες τις κυρίες του Προεδρείου και τα Μέλη του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας, που έγινε την Πέμπτη στον πολυχώρο του Αγίου Λουκά.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, ήταν και ο πρώτος κύριος της πόλης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος.

Παλιές Λαμιώτισσες οι περισσότερες κυρίες του Συλλόγου, που δεν σταμάτησαν ούτε για μια στιγμή όλα αυτά τα χρόνια να νοιάζονται για την ποιότητα της πόλης μας και να συμμετέχουν στα κοινά, αφήνοντας το δικό τους στίγμα πολιτισμού, εξακολουθούν σήμερα να εμπνέουν τις νεότερες, μέλη ή μη, με τον δραστήριο, πλούσιο κοινωνικό χαρακτήρα του Συλλόγου.



Επιτυχημένες μεταμφιέσεις των μελών, με κορυφαία εκείνη της γριούλας με τα ξύλα στην πλάτη και το πλεχτό με τις βελόνες στα χέρια, τραγούδια και χορός μέχρι αργά, καινούργιες φιλίες και ένα, επίσης επιτυχημένο, σμίξιμο των παλιότερων με τις νεότερες. 

Και... δώρα. Πολλά δώρα, κι ανάμεσά τους, ένα ταξίδι!  

Ο ήδη 40χρονος Σύλλογος Γυναικών Λαμίας (Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας), εξακολουθεί να μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ανεπανάληπτη ζωντάνια των μελών του και την ποιότητα των εκδηλώσεών του.

Δείτε φωτογραφίες...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση