Παράταση Λειτουργίας Έκθεσης Φωτογραφίας "Η Λαμία του 19ου και 20ου αιώνα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 17:48 Παράταση Λειτουργίας Έκθεσης Φωτογραφίας "Η Λαμία του 19ου και 20ου αιώνα"

Η έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργήσει μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας...

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης φωτογραφίας  «Η Λαμία του  19ου και 20ου  Αιώνα» πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σχολείων με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα την έκθεση επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα  συνολικά περίπου 1000 μαθητές οι  οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση από τον ίδιο τον κ. Νίκο Δαβανέλλο αλλά και από τους εκπαιδευτικούς  κ. Γεώργιο Σταυρόπουλο και κ. Κωνσταντίνο Τσιαλαφούτα.

Παράλληλα εκατοντάδες πολιτών, επισκέφθηκαν  την έκθεση κατά τις  πρωινές και απογευματινές ώρες λειτουργίας της, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και από άλλα σχολεία της περιοχής.

Η έκθεση παρατείνει τη λειτουργία της μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 15.00  λόγω προγραμματισμένων επισκέψεων και επιθυμίας πολλών συμπολιτών μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση