Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύριο Κυριακή στην Λαμία το Φεστιβάλ «Έμπνευσις»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:08 Αύριο Κυριακή στην Λαμία το Φεστιβάλ «Έμπνευσις»
Δύσκολες εποχές, αμήχανες για τους νέους, γεμάτες προβλήματα για τους μεγαλύτερους, και τις περισσότερες φορές απογοητευτικές για όλους.
 
Ο στόχος του Φεστιβάλ «Εμπνευσις» είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Έμπνευση… αυτό μας λείπει, αυτό έχουμε ανάγκη και αυτό χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε. Δέκα αξιόλογοι άνθρωποι θα είναι κοντά μας να μας μιλήσουν για τη δική τους έμπνευση \, για τα δικά τους όνειρα που τα κυνήγησαν και τα κυνηγούν συνεχώς, για τους αγώνες που δίνουν για τον καλύτερο κόσμο που ονειρεύονται και τον δημιουργούν \.
 
Δέκα ομιλητές – πέντε διαδραστικά εργαστήρια – μία φωτογραφική έκθεση – ένα συγκινητικό κλείσιμο – ένας σημαντικός κοινωνικός σκοπός .
 
Ώρες Γραμματείας 09:00 π.μ. – 10:00 π.μ. :
Παρακαλείστε όσοι έχετε κάνει ηλεκτρονική προκράτηση να την επιβεβαιώσετε στην γραμματεία από 09:00 π.μ. έως 09:50 π.μ. Μετά το πέρας αυτής της ώρας, η προκράτησή σας θα θεωρείται άκυρη.
 
Μην ξεχνάτε , ότι μπορεί να φέρνετε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το ορφανοτροφείο Θηλέων και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες : https://empneusis.eventbrite.com