Απόψε: O Γεράσιμος Ανδρεάτος Live στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 17:10 Απόψε: O Γεράσιμος Ανδρεάτος Live στη "Χώρα"

Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 9:30' το βράδυ ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Φεστιβάλ Οίτης!

Στα πλαίσια της φετινής, καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος συμπράττει με 2 νέους τραγουδιστές τη Νικολέττα Μηλιώνη και τον Σπύρο Καββάδα.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, έτοιμος για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε ένα μουσικό πρόγραμμα μαζί με δύο αξιόλογους νέους τραγουδιστές, τη Νικολέττα Μηλιώνη και το Σπύρο Καββάδα.

Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που έγιναν σταθμοί στην καριέρα του, μέσα από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός.

Έτσι, τραγούδια όπως το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Το σκάκι», «Ο γκρεμός», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Στη σκέψη της τρελής» θα ακουστούν μαζί με λαϊκές συνθέσεις του Άκη Πάνου, Β. Τσιτσάνη, Γ. Ζαμπέτα, Μ. Χιώτη σε ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση του κοινού.

Στην καλοκαιρινή του περιοδεία ο Γεράσιμος Ανδρεάτος επέλεξε για συνοδοιπόρους του, δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά που ξεχώρισαν με τη φωνή, την παρουσία και τις επιλογές τους στο φετινό «The Voice». Τη Νικολέττα Μηλιώνη μια εξαιρετική νέα τραγουδίστρια, με πολλές εμφανίσεις και συναυλίες στο ενεργητικό της, η οποία έφτασε και στους τέσσερις φιναλίστ και τον Σπύρο Καββάδα, έναν πολλά υποσχόμενο νέο δημιουργό με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία. Ο Σπύρος, μαθητής του Νότη Μαυρουδή, μετρά ήδη αρκετές συνεργασίες με σπουδαίους ερμηνευτές.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€

Προπώληση εισιτηρίων : SEVEN spots ( Πλ. Λαού 2, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00π.μ. έως 11.00μ.μ) και τηλεφωνικά  στο 2231051075

Δείτε το πρόγραμμα για όλες για όλες τις εκδηλώσεις του 11ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

 

Info:
Γεράσιμος Ανδρεάτος LIVE
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Το 11ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση