Οι Φίλοι Κινηματογράφου παρουσιάζουν τον Παναγιώτη Φαφούτη και την ταινία του Παράδεισος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 13:35 Οι Φίλοι Κινηματογράφου παρουσιάζουν τον Παναγιώτη Φαφούτη και την ταινία του Παράδεισος

Ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος και στα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο. Την  Τρίτη 10 Φεβρουαρίου η προβολή της ταινίας στο Δημοτικό Θέατρο. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας συνεχίζουν τις προβολές με μία ταινία γεμάτη κομφετί, μουσική και καρναβαλικό χάος και σας προσκαλούν την Τρίτη 10-02-2015 ώρα 21.15, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην προβολή της ταινίας «Παράδεισος» του Π.Φαφούτη. θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Ο Γκόγκος».
Μετά την προβολή θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με τον σκηνοθέτη των ταινιών Παναγιώτη Φαφούτη.

Μέσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς, όλοι διεκδικούν το συναισθηματικό τους Παράδεισο...
Ένα Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του πατρινού καρναβαλιού μέσα στο χάος, στα χρώματα, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια διασταυρώνουν τις αναπάντεχες ερωτικές ιστορίες τους. Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για τη συντροφικότητα αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης οργανώνει ένα πάρτυ. Η μουσική κυριαρχεί και καθοδηγεί τα συναισθήματα. Οι πρωταγωνιστές, φορώντας τις αποκριάτικες μάσκες, απελευθερώνονται και φτάνουν στα όριά τους. Πίσω από αυτές μπορούν επιτέλους να είναι αληθινοί.

Πρωταγωνιστούν: Νατάσα Ζάγκα, Oλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Χρήστος Λούλης, Μιχάλης Φωτόπουλος, Μαρία Σκουλά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης κ.ά.

Γράφουν για την ταινία :

Μπορεί να διαδραματίζεται, στο καρναβάλι, μπορεί οι ηρωές του να φορούν αποκριάτικα κοστούμια, αλλά αυτός ο «Παράδεισος» είναι απόλυτα «αληθινός»! (Κρασσακόπουλος-flix)

Ο Παράδεισος δείχνει τις αρετές του σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη. Μπλέκει με αίσθηση σεναρίου και στρωτή σκηνοθεσία πολλούς χαρακτήρες με παρονομαστή και κλιμάκωση το πατρινό καρναβάλι, τους ξεγυμνώνει από την πρόφαση της μάσκας και της ψευδαίσθησης του πάρτι[...] (Κουτσογιαννόπουλος - lifo)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση