Αποκριάτικα βιωματικά εργαστήρια για όλα τα παιδιά από τον Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 07:19 Αποκριάτικα βιωματικά εργαστήρια για όλα τα παιδιά από τον Δήμο Λαμιέων

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών γιορτάζει τις Απόκριες με πολύ παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση ΔΩΡΕΑΝ από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου.Δείτε το πρόγραμμα.

«Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων σας προσκαλεί με χαρά στα αποκριάτικα βιωματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π Δήμου Λαμιέων από τις 5-8 μ.μ κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:

Τρίτη 10/2/2015.΄΄ Η ιστορία του Αρλεκίνου΄΄ (κατασκευή αποκριάτικης μάσκας και καπέλου, δραματοποίηση της ιστορίας του Αρλεκίνου με τη συμμετοχή των παιδιών)

Τρίτη 17/2/2015.΄΄Κατασκευή παραδοσιακού χαρταετού΄΄από τον ένα και μοναδικό στο είδος του κ.Κουρελιά Γιώργο. Οι μικροί μας φίλοι θα προσπαθήσουν να τον μιμηθούν φτιάχνοντας το δικό τους χαρταετό.

Πέμπτη 19/2/2015.΄΄Σοκολατομπερδέματα΄΄(θεατρικό παιχνίδι με την εμψυχώτρια-παιδαγωγό Κα.Νικοπούλου Δήμητρα, ζαχαροπλαστική, ομαδικά παιχνίδια με την αποκριάτικη πινιάτα)

 

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τις φετινές Απόκριες με πολύ κέφι ,παιχνίδια και δημιουργία!!!»

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Λαμίας

Φλέμιγκ & Ερ. Σταυρού (ισόγειο Δημαρχείου), Λαμία

Τηλ. 2231020767

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com