Ομάδα Φιλαναγνωσίας από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 12:12 Ομάδα Φιλαναγνωσίας από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας δημιουργεί Ομάδα Φιλαναγνωσίας, με σκοπό να φέρει σε επαφή ανθρώπους που αγαπούν το διάβασμα και θα ήθελαν να μοιραστούν την εμπειρία τους αυτή με συμπολίτες τους ή με προσκεκλημένους συγγραφείς.

Η ιδέα ξεκινά με την επιλογή του βιβλίου που θα διαβάσουν όλα τα μέλη, ώστε στο τέλος κάθε μήνα να γίνεται συνάντηση στον χώρο της Βιβλιοθήκης για ανταλλαγή απόψεων γύρω από αυτό και την επιλογή του επόμενου.

«Αν ανήκετε στους αναγνώστες που αγαπούν το βιβλίο και επιθυμείτε να μοιραστείτε συναισθήματα, σκέψεις και προβληματισμούς με ανθρώπους που αγαπούν επίσης την ανάγνωση και το βιβλίο, δηλώστε συμμετοχή (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email), μέχρι 15 Οκτωβρίου, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέρει η πρόσκληση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση