Λαμία: Ξεκινάει σήμερα το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 13:07 Λαμία: Ξεκινάει σήμερα το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο (17-18 /11) στη Λαμία!

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία Χειρούργων Θώρακος, Καρδιάς, Αγγείων, επέλεξαν την πόλη της Λαμίας για να διοργανώσουν το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας 17-18 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου (Σάββατο 18 Νοεμβρίου-Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ) είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κ.λπ.).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ώρες 16.00-19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Συνδριακό Κέντρο), εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ιδιότητα  και email).

Στη συνέχεια και στον ίδιο χώρο διακεκριμένοι επιστήμονες και Καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο τους πολίτες για την Πρόληψη και  την Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων (ώρες 19.15-21.00).

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Συνεδριακό Κέντρο).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση