Στη Λαμία σήμερα ο Γιώργος Αυγερόπουλος για την προβολή του «AGORΆ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 09:55 Στη Λαμία σήμερα ο Γιώργος Αυγερόπουλος για την προβολή του «AGORΆ»

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-02-2015 ώρα 21.15, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην προβολή του νέου ντοκιμαντέρ «AGORΆ» του Γ.Αυγερόπουλου.

Μετά την προβολή θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με τον πολυβραβευμένο δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Γιώργο Αυγερόπουλο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, ένας διεθνώς καταξιωμένος ντοκιμαντερίστας, γίνεται μάρτυρας της πτώσης.Καταγράφει την εξέλιξη της κρίσης από τα πρώτα στάδια, ενώ αφουγκράζεται τον αντίκτυπό της στις ζωές απλών ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές τάξεις, τους οποίους παρακολουθεί σε βάθος χρόνου. Γίνεται μάρτυρας των αντιδράσεων του κόσμου στο δρόμο, της ανόδου του φασισμού αλλά και των κινημάτων αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα αναζητά απαντήσεις από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, καθώς και από ειδικούς αναλυτές και αρμόδιους για τη λήψη αποφάσεων από τη διεθνή πολιτική σκηνή.

«Το AGORA είναι η προσωπική μου αντίδραση στην κρίση, η θέση που παίρνω απέναντι στην αδικία. Στόχος μου είναι να δώσω φωνή στους ανθρώπους που δεν μπορούν να ακουστούν.» Γιώργος Αυγερόπουλος

 
Άρτιο αισθητικά και καλά τεκμηριωμένο, το ντοκιμαντέρ προσφέρει μία ενδελεχής ανασκόπηση του τι πραγματικά συνέβη τα τελευταία κρίσιμα χρόνια στην Ελλάδα, μέσα από καταλυτικές συνεντεύξεις, αλλά και παρουσίαση των πιο καθοριστικών γεγονότων που επηρέασαν την εξέλιξη της χώρας. (Γιώργος Ρούσσος- TVXS)
 
…αποτελεί την πιο ειλικρινή, μετρημένη κι εύστοχη δουλειά του… (Λήδα Γαλανού-efsyn.gr)
 
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές στο site των Φίλων
 
 
Στηρίξτε την προσπάθεια των "ΦΙΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ" για ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!
 
ΦΙΛΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
Επίσημη ιστοσελίδα:filoicinelamias.wordpress.com
Ακολουθείστε τους "Φίλους Κιν/φου Λαμίας" στο facebook και στο twitter
Προσαρμοσμένη αναζήτηση