Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Φιλοσοφικά Πορτρέτα" του Αντώνη Χατζημωϋσή στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 22:54 "Φιλοσοφικά Πορτρέτα" του Αντώνη Χατζημωϋσή στη Λαμία

Το βιβλίο του Αναπληρωτή Καθηγητή Σύγχρονης Φιλοσοφίας Αντώνη Χατζημωϋσή : "Φιλοσοφικά Πορτρέτα", παρουσιάζουν σε ειδική εκδήλωση ο Όμιλος "300", ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Φθιώτιδας, η Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας "Αλέκος Κοντόπουλος" και ο Δήμος Λαμιέων.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας.

Στην πρόσκλησή τους τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου «300» προσθέτουν: «Η σύγχρονη φιλοσοφική αναζήτηση για θέματα Ταυτότητας, Ελευθερίας, Αντικειμενικότητας, θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων τα θέματα της γόνιμης συζήτησης μας, επιτέλους ένα βήμα πιο πέρα από τα γνώριμα και σεβάσμια μονοπάτια της Κλασσικής Φιλοσοφίας με την οποία είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι.

Ας κάνουμε στην Πόλη μας το επόμενο βήμα!».

Θα προλογίσουν:

• ο Παναγιώτης Ιακωβής, Πρόεδρος του Ομίλου «300» και

• η Έφη Παπαευθυμίου, Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Συγγραφέα.

Η Καθηγήτρια Μουσικής Μαρία Βε, ο Καθηγητής Μουσικής Κώστας Νέλλας, και η Μουσικός Βάσια Κωνσταντακοπούλου θα επενδύσουν μουσικά την παρουσίαση του βιβλίου.

Η κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας, θα είναι πλήρης από έργα ζωγραφικής της μόνιμης συλλογής της Πινακοθήκης μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.