Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ της 2014 Ε΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 09:10 Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ της 2014 Ε΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ στη Λαμία

Το ΚΕΥΠ δεν είναι μόνο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων....

Για όσους δεν το γνωρίζουν σας ενημερώνουμε ότι στο ΚΕΥΠ καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους εκπαιδεύονται και καταρτίζονται Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί, αλλά και μόνιμοι αξιωματικοί.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελετή Ονομασίας Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών (ΥΕΑ) της 2014 Ε΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΔΕΑ), στο Στρατόπεδο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ - ΣΧΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ» στην πόλη της Λαμίας.

Ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης, μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport, τους καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια των αξιωματικών, ενώ τόνισε ότι η σχολή των αξιωματικών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του ΚΕΥΠ.

Δείτε το βίντεο:

Την τελετή εκτός από τις στρατιωτικές και τοπικές αρχές παρακολούθησαν και συγγενείς των ΥΕΑ, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία μαθητών του 6ου Γυμνασίου, τους οποίους συνόδευαν δυο καθηγητές και η Δ/ντρια του 6ου Γυμνασίου Λαμίας κ. Νανά Κουτσονίκα.

Αμέσως μετά την τελετή ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης μίλησε στους μαθητές για την ιστορική διαδρομή του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για την πόλη της Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση