Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το 3ο MaskaRUN στον Ορχομενό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 08:06 Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το 3ο MaskaRUN στον Ορχομενό

Χρόνο με το χρόνο η πρωτότυπη διοργάνωση που ξεκίνησε στον Ορχομενό το 2016 γίνεται πόλος έλξης στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Ορχομενού και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους φίλους.

Φέτος θα διεξαχθεί το 3ο MaskaRUN 2018 με διαδρομή 2,5χλμ. στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν περιπατητές-δρομείς κάθε ηλικίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από την Κεντρική Πλατεία Ηρώων του Ορχομενού στις 11:30 ενώ και ο τερματισμός θα γίνει φέτος στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

Για τρίτη χρονιά διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού με συνδιοργανωτές , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Δήμο Ορχομενού.

Η φετινή διοργάνωση έχει την καθολική αποδοχή και τη συνεργασία όλων των Συλλόγων της πόλης του Ορχομενού οι οποίοι στηρίζουν και συμμετέχουν στις διαδικασίες της διοργάνωσης καθώς και στον αγώνα και είναι οι:  Αθλητική Ένωση Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», Μοτολέσχη Ορχομενού, Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Σύλλογος «Καλλιτεχνική Πορεία», Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού, «Οιππότες του Θεάτρου» Ορχομενού, Σύλλογος Άσκηση, Ψυχαγωγία, Υγεία, Ορχομενού και της ιστοσελίδας www.asopichos.gr – www.MaskaRun.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής–ΔΩΡΕΑΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας  www.MaskaRun.gr συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Στην παραπάνω σελίδα μπορείτε να βρείτε και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδρομή, τα έπαθλα και το σκοπό της διοργάνωσης.

Το MaskaRun συνδέεται και αποτελεί προπομπό των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Ορχομενού, η μεγάλη παρέλαση του οποίου θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση