Λαμιώτικο Καρναβάλι: Αλλάζει φέτος η διαδρομή της παρέλασης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 08:08 Λαμιώτικο Καρναβάλι: Αλλάζει φέτος η διαδρομή της παρέλασης

Δείτε που θα παρελάσουν τα γκρουπ και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν…

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Λαμιώτικο Κινηματογραφικό Καρναβάλι και οι παρελάσεις των μασκαράδων τις επόμενες ημέρες θα φέρει αναγκαστικά και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η «Μεγάλη παρέλαση των γκρουπ» δεν θα περάσει φέτος από την οδό Καποδιστρίου. Θα ξεκινήσει από το ∆ηµοτικό Θέατρο Λαµίας και θα καταλήξει στην Πλατεία Πάρκου, µέσω των οδών: Υψηλάντη– Πλατεία Ελευθερίας – Ρήγα Φεραίου (πεζόδροµος) – Πλατεία Πάρκου.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 με την διεξαγωγή της αποκριάτικης εκδήλωσης «Χορεύοντας στο σκοτάδι», κατά τις ώρες 20:30 έως 22:00, κατά τη διάρκεια της οποίας µέλη καρναβαλικών οµάδων θα κινηθούν από το ∆ηµοτικό Θέατρο Λαµίας µέχρι την Πλατεία Πάρκου, µέσω των οδών: Υψηλάντη– Πλατεία Ελευθερίας – Ρήγα Φεραίου (πεζόδροµος) – Πλατεία Πάρκου.

 Αυτό θα φέρει τη διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων:

  • Επί της οδού Υψηλάντη και συγκεκριµένα στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Μακροπούλου έως την Πλατεία Ελευθερίας και
  • Επί της Πλατείας Πάρκου στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Κολοκοτρώνη έως τη συµβολή της µε την οδό Καραγιαννοπούλου, για το παραπάνω χρονικό διάστηµα.

Ομοίως και την Κυριακή (18-02-2018) και ώρες 12:30 έως 14:30 έχει προγραµµατισθεί η πραγµατοποίηση της αποκριάτικης εκδήλωσης «Μεγάλη παρέλαση των γκρουπ» κατά τη διάρκεια της οποίας τα µέλη των καρναβαλικών οµάδων θα κινηθούν πεζή, ακολουθώντας την ίδια με παραπάνω διαδροµή.

Για την οµαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας και η απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων:

  • Επί της οδού Υψηλάντη και συγκεκριµένα στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Μακροπούλου έως την Πλατεία Ελευθερίας
  • Περιµετρικά της Πλατείας Ελευθερίας και
  • Περιµετρικά της Πλατείας Πάρκου, για το ως άνω χρονικό διάστηµα.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς, µε την τοποθέτηση κατάλληλης σήµανσης και προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Λαμιώτικο Καρναβάλι 2018 - Δείτε όλο το πρόγραμμα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση